Dakrenovatie met APAX voor Sportpaleis Eindhoven

Dakrenovatie met APAX voor Sportpaleis Eindhoven | SOPREMA BV

 

Voor de renovatie van Indoor-Sportcentrum Eindhoven, werd door SOPREMA BV uit IJlst  APAX speciaal in drie kleuren geproduceerd. Grijs, wit en zwart. De eis van de architect was om de kleur  schakering, zoals aangebracht in het ontwerp, te behouden tijdens de renovatie.

Eigenschappen APAX

Omdat APAX een dakbaan is die 100% krimpvrij is, licht van gewicht is en garant staat voor een lange levensduur, was dit de beste keuze om toe te passen op dit project. APAX is een dakbaan op basis van gemodificeerde bitumen welke met een dikte van slechts 3mm uitermate geschikt is voor renovatieprojecten. APAX wordt in een éénlaags systeem toegepast.

APAX dakbedekking

In december is het dak van Indoor-Sportcentrum Eindhoven, na een grondige renovatie die bijna 2 jaar duurde, opgeleverd. In februari werd gestart met het na-isoleren van het dak en het aanbrengen van nieuwe APAX dakbedekking. Bijna 20 jaar na de opening, in september 1993, kan men weer op een economisch verantwoorde en duurzame manier gebruik maken van het “Sportpaleis”.

Herbert Dierking Area Sales Manager Oost & Zuid | SOPREMA BV

 

Meer informatie over APAX dakbedekking?

Wilt u meer weten over bitumen daksystemen van APAX? Onze bitumen specialist Herbert Dierking beantwoord graag al uw vragen!