Bezoek SOPREMA op de VvE beurzen

 

Op verschillende locaties in Nederland vinden de komende periode de VvE Belang informatiebijeenkomsten plaats. Een initiatief van de belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaar. Deze bijeenkomsten zijn de ontmoetingsplek voor VvE beheerders, mede-eigenaren, dienstverleners en zo’n 100-tal exposanten. Alle bezoekers kunnen hier terecht met hun vragen over onder andere onderhoud, beheer, verzekeringen en energiebesparing.

Een snelle én esthetische oplossing voor balkons, terrassen en parkings

Balkons, terrassen, galerijen en parkeergarages hebben vaak heel wat te verduren. Denk maar aan de verschillende soorten belasting, van thermische schokken tot meubels en onderhoud. Ook moeten balkon- en terrasvloeren voldoen aan veel gestelde eisen van veiligheid, isolatie, brandreactie en chemische bestendigheid. Daarom is de keuze voor kwaliteitsvolle producten en waterdichtingssystemen van groot belang.

Gebouwbeheerders staan vaak voor talloze uitdagingen bij renovatieprojecten. Elke partij verkiest een vlekkeloze uitvoering binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Als oplossing zorgt zowel een vloeibare als bitumineuze waterdichting voor een snelle plaatsing. Een korte droogtijd van PMMA kunstharssystemen zorgt ervoor dat de terrassen en balkons al na enkele uren weer toegankelijk zijn. Bovendien zijn de PMMA harsen van ALSAN te kiezen in verschillende RAL-kleuren voor een esthetische look. Bitumineuze systemen zijn eveneens duurzaam, gebruiksvriendelijk en voorzien van een advies op maat: van bestektekst tot een inspectie ter plaatse.

Meer te weten komen? Onze experts ontvangen u graag op de VVE Informatiebijeenkomsten. Wij zijn aanwezig op de volgende data:

’s Hertogenbosch, Congrescenter 1931: woensdag 23 oktober
Zwolle, Ijsselhallen: maandag 4 november
Rotterdam, Ahoy: woensdag 13 en donderdag 15 november
Arnhem, Papendal: donderdag 21 november
Groningen, Martini Plaza: maandag 25 november
Nieuwegein, Jaarcongres-NBC: maandag 2 december