Combineer de voordelen van synthetische dakbedekking met de uitstraling van een metalen dak

 

Werkt u als architect aan een monument of prestigieus gebouw? Dan heeft u vaak dure materialen zoals koper en aluminium nodig. Daarom is het niet gek dat steeds meer architecten kiezen voor een goedkopere, kwalitatieve oplossing. FLAG COPPER & SILVER ART is een synthetische waterdichting met een koperen of zilveren look. Dankzij deze innovatieve materialen van FLAG zijn architecten niet langer beperkt in hun creativiteit. 

COPPER ART & SILVER ART voor een metalen dak

Koper en aluminium zijn prachtige materialen die u vaak terugvindt in bekende, iconische gebouwen. Alleen is het renoveren van deze monumenten een erg dure aangelegenheid. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een goedkoper alternatief: COPPER ART & SILVER ART. Deze kunststof dakbedekking worden gemaakt met een unieke en gepatenteerde productiemethode. Het membraan van hoge kwaliteit biedt vele voordelen: u geniet van een traditionele look en krijgt de kwaliteit van synthetisch materiaal

Talrijke voordelen 

COPPER ART en SILVER ART bieden veel voordelen. Deze waterdichting heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én u kunt het vastplakken zonder open vuur, wat zorgt voor extra veiligheid. Achteraf geniet u van het uitzicht van een traditioneel koperen of zilveren dak met verticaal opstaande naden. Daarnaast gaat COPPER ART na verloop van tijd ook mooi en natuurlijk oxideren. Ten slotte heeft deze synthetische dakbedekking een groot akoestisch voordeel. Bij metalen daken zorgt bijvoorbeeld hevige regenval voor storende geluiden, maar met kunststof membranen heeft u geen last van dit soort geluiden. 

Vele toepassingen mogelijk

Alle dakvormen en hellingen zijn af te dichten met COPPER & SILVER ART. Het materiaal gaat erg goed samen met gebogen daken en u kunt er de meest bijzondere constructies mee creëren. Laat u bijvoorbeeld inspireren door het iconische Kurhaus in Scheveningen. Aan de strandzijde van dit hotel werd 4.000 m2 dak vervangen door COPPER ART: een geslaagd project!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit materiaal? Neem contact met ons op voor meer informatie en laat u verrassen door deze innovatieve dakbedekking.