SOPREMA consulting: SOPREMA garandeert advies op maat van elk project

Een dak isoleren en waterdicht maken of vloeren, wanden en gevels isoleren kan veel werk en vragen met zich meebrengen. Welke producten kan ik gebruiken? Wat zijn de beste technieken? Aan welke voorwaarden en regelgeving moet ik voldoen? … De afdeling SOPREMA CONSULTING biedt een antwoord op al uw vragen en begeleidt u tijdens het project waarbij service, kwaliteit en dienstverlening vanzelfsprekend zijn.

 

Advies van begin tot einde

Door al uw wensen en behoeften aan SOPREMA door te geven, mag u een compleet advies op maat verwachten. Dit bevat bestekteksten, productinformatie, certificaten en keurmerken. Het SOPREMA CONSULTING team geeft advies voor alle bijkomende facetten van het project. Denk bijvoorbeeld aan assistentie bij de start van een nieuw project inclusief training on the job en het uitvoeren van dakinspecties op bestaande daken met een uitgewerkt rapport inclusief advies. Heeft u ook al gedacht aan duurzaam bouwen? SOPREMA geeft ook op dat gebied tips en schenkt de nodige aandacht aan mens, milieu, economie en ecologie.

 

U ziet; wij steunen en adviseren u op de best mogelijke manier. Ten slotte kunt u rekenen op een maximale zekerheid. SOPREMA biedt een verzekerde (all-in) garantie aan op de producten en, indien van toepassing, op het behorende dakbedekkingssysteem. Alle  betrokken partijen kunnen voor de nodige hulp en raad bij SOPREMA CONSULTING terecht. Zowel dakdekkers, architecten, projectontwikkelaars, aannemers en opdrachtgevers kunnen terecht bij ons team.

 

soprema consulting

← Vorige Volgende →