Derbimastic S 5 kg

Sku
00125699
Derbimastic S is een afwerkings- en reparatiepasta voor het waterdicht afwerken bitumineuze dakbedekking. Het is zowel geschikt voor nieuwe als bestaande dakbedekking. Derbimastic S wordt geleverd per 5 kilogram.Verbruik : dakrand- en muuraansluitprofielen : ±10 lm/koker (310 ml), soepele aansluiting in twee lagen : 1 kg/lm op 12 cm breedte (versterkt met een strook glasvlies).
Login voor prijzen
De kwaliteit van Derbigum begint bij de goede eigenschappen van de bitumineuze producten: de duurzaamheid, de uitgelezen materialen en ruime keuze aan speciale eigenschappen maakt dat er voor elk dak een passend product te vinden is. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Derbimastic S is een afwerkings- en reparatiepasta voor het waterdicht afwerken bitumineuze dakbedekking. Het is zowel geschikt voor nieuwe als bestaande dakbedekking. Derbimastic S wordt geleverd per 5 kilogram.Verbruik : dakrand- en muuraansluitprofielen : ±10 lm/koker (310 ml), soepele aansluiting in twee lagen : 1 kg/lm op 12 cm breedte (versterkt met een strook glasvlies).
Meer informatie
R-waarde ND
EAN 5412365005258
Aanvullende verpakkingsinformatie 5 kg / blik
Merk Derbigum
Soort Lijmen / kitten / primers / coatings
Toepassing Koudlijm
Materiaal Vloeibare producten
Kleur filter Zwart
Omschrijving Artikel Derbimastic S is een afwerkings- en reparatiepasta voor het waterdicht afwerken bitumineuze dakbedekking. Het is zowel geschikt voor nieuwe als bestaande dakbedekking. Derbimastic S wordt geleverd per 5 kilogram.Verbruik : dakrand- en muuraansluitprofielen : ±10 lm/koker (310 ml), soepele aansluiting in twee lagen : 1 kg/lm op 12 cm breedte (versterkt met een strook glasvlies).