Een stevige basis met de gehuurde autokraan van SOPREMA

Sneller en veiliger aan de slag

De leveranciers komen keurig volgens planning langs. Ze zetten al het dakmateriaal netjes voor de gevel. Op de begane grond: dat is normaal. Maar toch gaat het daar al fout. Dakmateriaal hoort op het dak, niet op de begane grond. Gelukkig biedt SOPREMA hierin dé oplossing.

 

Veiligheid als basis

“Want dan begint standaard de grote verhuizing, omdat al die rollen en/of dakpannen naar boven gesjouwd moeten worden. Dat gaat altijd in kleine beetjes, met de lift”, weet Marcel Bovens, productspecialist Hellend Dak bij SOPREMA. “Of zelfs op de schouder, de ladder op, met alle risico’s van dien. Na vele uren, soms dagenlang geploeter later moet het eigenlijke dakwerk nog beginnen”, zo somt hij de nadelen op van de traditionele manier van werken.

 

"Veel tijdverlies door al het gesjouw tegenover tijdwinst door een paar uur kraanhuur"

 

Huur een autokraan als basis voor veiligheid

Al die stappen kan de dakdekker nu overslaan, stelt Marcel. Daarbij komt kijken dat het ook nog eens efficiënter en goedkoper kan. Hoe? “Met een autokraan, te huur voor 85 euro per uur.” Duur? Bovens: “Het sommetje is snel gemaakt: veel tijdverlies door al het gesjouw tegenover tijdwinst door een paar uur kraanhuur. En dat terwijl de schaarste aan medewerkers alleen maar toeneemt, waardoor men juist efficiënt met tijd moeten omgaan. Met een kraan zijn er minder handen nodig, de lichamelijke belasting is enorm veel lager en het werk kan sneller uitgevoerd worden.”

 

Nieuwste aanvulling huurassortiment: de autokraan

“Iedere keer als de dakdekker dit sommetje maakt komt de kraan er dus beter uit, of het nou gaat om een hellend of een vlak dak. Na een paar veilige hijsbewegingen staat alles op het dak en kan de dakdekker meteen aan het werk.” De autokraan is een nieuwe aanvulling op het Royal-huurassortiment, dat bestaat uit onder andere RSS Valbeveiligingsset Hellend dak, een dakpannenverdeler en een ladderlift.

 

Huur de AMAK 60 autokraan

Onderstaande autokraan is te huur. De AMAK 60 autokraan is geschikt voor hellende en platte daken. Het hijsvermogen reikt tot maximaal 1.800 kg. Een veelzijdige autokraan.

 

autokraan huren

 

Geïnteresseerd in een autokraan huren?

Via onze 15 vestigingen in Nederland kunt u een autokraan huren of prijzen opvragen. U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met SOPREMA.

← Vorige Volgende →