Een zwembad aanleggen? Ontdek de nieuwste trends

Wilt u een zwembad aanleggen zodat u kunt genieten van een vakantie in eigen tuin? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar het juiste materiaal voor de uitvoering van dit droomproject. De innovatieve PVC P-membranen van FLAGPOOL bieden de ideale oplossing voor elk zwembad en zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. De synthetische waterdichting biedt eindeloze mogelijkheden waardoor u kunt bouwen volgens de laatste nieuwe tendensen. Droom alvast even weg bij deze stijlvolle trends voor zwembaden.

 

Ga voor natuurlijk blauw voor uw zwembad

De tijd van felle, azuurblauwe zwembaden ligt al een tijdje achter ons. Gelukkig biedt FLAGPOOL een ruime keuze aan kleuren die aansluiten bij wat nu trendy is. Kies bijvoorbeeld voor licht grijs, antraciet of ga voor fris wit. Deze kleuren geven een natuurlijk blauw resultaat wanneer het bad wordt gevuld met leidingwater en de nodige waterbehandelingsproducten. De kleurtechnologie van FLAGPOOL zorgt voor een zuivere en heldere kleur die de volledige levensduur van uw zwembad behouden blijft.

 

Kies voor een mediterrane stijl

In navolging van zuiderse landen stijgt ook hier de populariteit van zwembaden met een mediterrane twist. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek in zandkleuren. Dezelfde sfeer krijg je makkelijker en goedkoper met FLAGPOOL dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden. U bootst de look van mozaïek in slechts enkele dagen na, want de bekleding is zeer makkelijk aan te brengen. Bovendien zijn de lasnaden bijna onzichtbaar. Zo lijkt het alsof uw zwembad betegeld is, maar geniet u toch van de voordelen van PVC. De bekleding kan namelijk worden aangebracht op alle ondergronden (denk aan prefab-panelen, aluminium, metaal, beton). Daarnaast is FLAGPOOL het dikste materiaal in zijn soort (1,5 millimeter gewapend PVC) en is het erg stevig. Is uw zwembad aan renovatie toe, dan kan dat snel én eenvoudig.

zwembad aanleggen

Creëer een originele vorm

Strakke, rechthoekige zwembaden doen het nog steeds goed in modern vormgegeven tuinen. Toch zien we ook steeds meer gebogen vormen die het lijnenspel van de natuur volgen. Met FLAGPOOL kiest u het model van uw zwembad helemaal zelf. Elke afmeting en kromming is mogelijk en kan zorgvuldig worden uitgewerkt, omdat het materiaal soepel en flexibel is.

 

FLAGPOOL volgt de zwembadtrend op de voet

Bij SOPREMA staan we niet stil: het komende jaar worden verschillende nieuwe kleuren en afwerkingsmogelijkheden van FLAGPOOL gelanceerd. In het nieuwe aanbod zitten onder meer folies met een keramische of marmeren look, in het zilver, zwart of grijs. Ontdek ook Armonia 3D: een gloednieuw exclusief gamma van FLAGPOOL. De Sensitive collectie geeft het gevoel en de stijl van steenstructuur met de kwaliteit van PVC.

 

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie van FLAGPOOL? Of wilt u meer informatie over dit innovatieve assortiment? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

H2 titel

Ruim 60% van de daken in Nederland is voorzien van een plat dak. Steeds vaker wordt er op een eenvoudig plat dak, een daktuin, dakterras of zwembad aangelegd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen wordt hiermee de levensduur van de onderliggende dakbedekking aanzienlijk verlengd, ook is deze oplossing een fraaie manier om het groen en uitzicht in drukke binnensteden te bevorderden. Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen van een plat dak in dit blog en tover een simpel plat dak om tot een sfeervol dakterras of multifunctionele daktuin.

Voor beide soorten is het van belang dat de ondergrond goed is aangebracht en dat het dak voldoende draagkracht heeft. Intensieve en extensieve daktuinen kennen andere richtlijnen als het gaat om draagkracht. Afhankelijk van de manier van gebruik en welke functie het dak gaat bkleden, moet er goed gecontroleerd en berekend worden of de onderliggende dakconstructie sterk genoeg is.

 

testplaatje

Recente blog berichten