Isomix C-EPS mortel CTG-462 50 liter

Sku
00148092
De Isomix C-EPS mortel, voorheen Betopor Mix, bestaat uit een mengel van EPS korrels met toeslagstoffen en cement. Door water toe te voegen aan dit mengsel wordt een licht en thermisch goed isolerend beton gecreëerd. Dit product wordt gebruikt voor het uitvlakken van dakvlakken.
Login voor prijzen
Voor het uitvlakken en het op afschot brengen van bestaande dakvlakken kan mortel gebruikt worden. Het is dé oplossing voor meerzijdig afschot en afschotcorrecties op platte daken, balkons, erkers en bergingen. De Isomix C-EPS mortel, voorheen Betopor Mix, bestaat uit een mengel van EPS korrels met toeslagstoffen en cement. Door water toe te voegen aan dit mengsel wordt een licht en thermisch goed isolerend beton gecreëerd. Dit product wordt gebruikt voor het uitvlakken van dakvlakken.
Meer informatie
EAN 3434550843546
Aanvullende verpakkingsinformatie 50 liter / zak - 24 zak / pal
Merk Van Wylick
Soort Onderlagen & Dampremmers
Toepassing Uitvlakmortel
Omschrijving Artikel De Isomix C-EPS mortel, voorheen Betopor Mix, bestaat uit een mengel van EPS korrels met toeslagstoffen en cement. Door water toe te voegen aan dit mengsel wordt een licht en thermisch goed isolerend beton gecreëerd. Dit product wordt gebruikt voor het uitvlakken van dakvlakken.
Verkoopeenheid - Volume 50 l