Dubbelzijdig tape 50 mm x 25 m

Sku
00140859
Met dubbelzijdig tape kunt u de overlappen van PE folie vastkleven waardoor de PE folie als dampremmer kan functioneren. Deze dubbelzijdig klevende universele tape beschikt over een stevige PP drager. Hoge kleefkracht is gecombineerd met een goede treksterkte en hoge rek. De tape is makkelijk scheurbaar door de gekartelde rand.
Login voor prijzen
Het kiezen van de juiste oplossing voor een tapeverbinding verbetert de duurzaamheid en de algemene kwaliteit van uw eindproducten. Het helpt u bij het verminderen van kosten en verhoogt de productiviteit. Het helpt u eveneens bij het oplossen van moeilijke kwesties zoals het verbinden van ongelijke materialen. Met dubbelzijdig tape kunt u de overlappen van PE folie vastkleven waardoor de PE folie als dampremmer kan functioneren. Deze dubbelzijdig klevende universele tape beschikt over een stevige PP drager. Hoge kleefkracht is gecombineerd met een goede treksterkte en hoge rek. De tape is makkelijk scheurbaar door de gekartelde rand.
Meer informatie
EAN 3434550840583
Aanvullende verpakkingsinformatie 36 rol / doos
Soort Onderlagen & Dampremmers
Toepassing Overig
Kleur Overig
Lengte 25 m
Omschrijving Artikel Met dubbelzijdig tape kunt u de overlappen van PE folie vastkleven waardoor de PE folie als dampremmer kan functioneren. Deze dubbelzijdig klevende universele tape beschikt over een stevige PP drager. Hoge kleefkracht is gecombineerd met een goede treksterkte en hoge rek. De tape is makkelijk scheurbaar door de gekartelde rand.