Biosol reinigings spray 0,50 liter

Sku
00133370
Biosol reinigingsspray zorgt ervoor dat onder andere olie, vet en wax als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ook lijmresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Het is te gebruikten op verschillende ondergronden en is volledig biologisch afbreekbaar. Biosol reinigingsspray wordt geleverd per 0,5 liter.
Login voor prijzen
Reinigers, kitten en lijmen zijn onmisbaar bij de afwerking van het dak. Zo zorgen zij onder andere voor een mooi uiterlijk of een stevige hechting. Ook wordt een optimale kwaliteit van het dak met het gebruik van deze producten behouden. Biosol reinigingsspray zorgt ervoor dat onder andere olie, vet en wax als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ook lijmresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Het is te gebruikten op verschillende ondergronden en is volledig biologisch afbreekbaar. Biosol reinigingsspray wordt geleverd per 0,5 liter.
Meer informatie
EAN 3434550835985
Soort Lijmen / kitten / primers / coatings
Toepassing Reiniger
Kleur Overig
Omschrijving Artikel Biosol reinigingsspray zorgt ervoor dat onder andere olie, vet en wax als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ook lijmresten kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Het is te gebruikten op verschillende ondergronden en is volledig biologisch afbreekbaar. Biosol reinigingsspray wordt geleverd per 0,5 liter.
Verkoopeenheid - Volume 0.5 l