MINERALE ISOLATIE

Twee grondstoffen zijn fundamenteel in de samenstelling van het minerale isolatiegamma: vermiculiet en perliet. Beide aggregaten zijn van natuurlijke oorsprong en worden in eigen beheer verwerkt in de productievestiging in Andenne, aan de oevers van de Maas. De minerale isolatie van SOPREMA is 100% ecologisch, zonder solventen, 100% onbrandbaar, zeer licht en multifunctioneel inzetbaar voor verschillende toepassingen. De extreem zuivere producten uit het SOPREMA-gamma kunnen zowel alleen als gemengd (met water, cement, zand, warme bitumen, enz.) gebruikt worden om de thermische en mechanische eigenschappen van de producten te optimaliseren.

Twee grondstoffen zijn fundamenteel in de samenstelling van het minerale isolatiegamma: vermiculiet en perliet. Beide aggregaten zijn van natuurlijke oorsprong en worden in eigen beheer verwerkt in de productievestiging in Andenne, aan de oevers van de Maas. De minerale...

6 produits

 • VERMASPHA

  Een gebruiksklaar product, samengesteld uit gekalibreerde vermiculietkorrels, geëxfolieerd  door thermische behandeling en omhuld met bitumen.

 • EFIPERL

  Vermiculiet en perliet mengsel

 • EFIMIX

  Kant-en-klare licht gewicht dekvloer.

 • PERLIBETON

  Perliet korrels voor licht beton.

 • VERMEX M

  Een gebruiksklaar product, samengesteld uit gekalibreerde vermiculietkorrels, geëxfolieerd door thermische behandeling.

 • VERMEX H

  Een gebruiksklaar product, samengesteld uit gekalibreerde vermiculietkorrels, geexfolieerd door thermische behandeling en behandeld met een hydrofuge.